Facebook oldalunk
+36 20 938 6036
+36 70 638 4011
Magyar nyelv Angol nyelv Német nyelv

Térkép

GPS: 45.118675,14.813519

Útleírás:

Amennyiben Horvátországot személygépkocsinkkal autó- pályán közelítjük meg, akkor Letenyénél lépjük át a határt, ahová végig autópálya vezet. E71/M7

Miután átlépjük a határt, utunkat a horvát szakaszon is autópályán folytathatjuk E71/E65, egészen Zágrábig, ahol a pálya beletorkollik a körgyűrűbe.

A zágrábi körgyűrűn haladva a Split-Rijeka útirányt követhetjük, majd a Split - Rijeka elágazáshoz érve, elhagyjuk a körgyűrűt és újra az autópályán folytathatjuk utunkat. E71/A1/E65

Az autópályán haladva szétágazik az út Split E71/A1 és Rijeka E65/A6 felé (kb. a körgyűrű után 65 km-re) Itt mi bármelyik útirányt választhatjuk Novi Vinodolskiba, mert mindkét útvonal hossza és ára, szinte azonos.

Horvátországban a folyamatosan bővülő úthálózatnak köszönhetően, szinte már az egész utat az apartmanig autópályán tudjuk megtenni. Csupán csak az utolsó néhány kilómáteren kell letérnünk az autópályáról és a hegyeken keresztül haladva ráhajtani a tengerparti útra.
Amennyiben Split felé tartottunk az autópályán, akkor Senj-nél tudunk rámenni a tengerparti útra Novi Vinodolski irányába. Vagy amennyiben a Rijeka felé vezető utat választottuk, akkor Crikvenica előtt csatlakozhatunk be a tengerparti útra és haladhatunk tovább Novi Vinodolski felé.

A személyes tapasztalom alapján, én inkább a Rijeka felé vezető útirányt javasolnám kedves vendégeink részére.

Az út, Budapesttől az apartmanig 520 km.

Útvonal a környéken:

TIPP: HA SZERETNÉD KINYOMTATNI A TÉRKÉPET, CSAK KLIKKELJ RÁ!