Facebook oldalunk
Hun: +36 70 368-2548
Hr:  +385 99 680-9412
Magyar nyelv Angol nyelv Német nyelv

Apartmanok

Az apartmanban 2005 nyarától látjuk vendégül, pihenni vágyó vendégeinket.

Az elsõ szinten egy 7+2 fõs apartman a második szinten egy 4 fõs és egy 2+2 fõs apartman található, melyek otthonos elrendezésükkel és hatalmas teraszukkal varázsolnak barátságos légkört az amúgy is idilli környezetbe.

A teraszok csodálatos panorámájukkal a nap bármely szakában gyönyörû kilátást tárnak elénk a tengerre.

Vendégeink kényelmét mi sem szolgálhatná jobban, mint ez a csöndes, nyugodt környezet.

Itt szeretnénk felhívni minden kedves leendõ vendégünk figyelmét, hogy elsõsorban a pihenni vágyók elvárásainak ideális a hely.


Az apartmanok elrendezése:

A 7+2 fõs apartmanban három kétágyas és egy darab egyágyas szoba lett kialakítva, továbbá egy hatalmas nappali, ahol található egy kétszemélyes kinyitható kanapé a plusz két fõ részére. Található az apartmanban konyha, zuhanyzó WC -vel, egy különálló WC és egy tengerre nézõ hatalmas terasz

A 4 fõs apartmanban két különálló, kétágyas szoba van, a 2+2 fõs apartmanban pedig egy kétágyas szoba található és egy konyhával egybe nyitott nappali, melyben a plusz két fõ részére egy kinyitható kanapé biztosítja a kényelmes alváslehetõséget. Mindkét apartmanhoz tartozik konyha, zuhanyzó WC-vel és egy saját terasz.

Minden terasz a tengerre nézõ és található rajtuk asztal, szék és napozóágy!


Az apartmanok felszereltsége:

Vendégeink részére ingyenes Wi-Fi kapcsolat vehető igénybe.

Klíma használata, szükség szerint kérhető a 7+2 fős és 2+2 fős apartmanokban.

A konyhák teljesen felszereltek a leginkább szükséges eszközökkel, Található bennük evõeszköz, tányér, edény, kávéfõzõ, hûtõ, mikrohullámú sütõ és elektromos tûzhely.

Tiszta ágynemût és törölközõt biztosítunk minden kedves vendégünk részére.

A parkolást, közvetlenül a ház elõtt található, tágas parkoló teszi kényelmessé.

A ház oldalában egy grillsütõ lett kialakítva, amely hangulatos sütögetésre adhat lehetõséget a vendégeink részére.

A háztól 200m-re kb. 5 perces sétával egy nyugodt kis öböl található, ahol máris megmártózhatunk a hûs habokban, de ha valaki a strand, nyüzsgõ és barátságos hangulatára vágyik, akkor egy 15-20 perces sétával (kocsival 5 perc) ezen igényeit is kielégítheti.

A tengerpart folyamatosan mélyülõ, jellemzõen aprókavicsos – ezért hasznos lehet a gumiszandál viselete, ami akár helyben is olcsón beszerezhetõ, nagy választékban. – Igény esetén a strandon találhatunk mesterségesen kialakított homokos partot is.

Éjszakai szórakozási lehetõséget 20 perces sétával (kb. 2km) találhatnak Novi központjában, (hajnalig nyitva tartó pubokat, éttermeket), valamint 6 km-re, Selcén illetve 9 km-re Crikvenicában (diszkót, éjszakai bárokat).